ISE TEHTUD „NUTELLA“
Ise tehtud nutella on oluliselt tervislikum ja naturaalsem variant päris nutellast, mis koosneb enamasti suhkrust. Kuid see šokolaadikreem on valmistatud päris ja naturaalsest toorainest. Natty metsapähklikreem on ise juba nii hea, et kui ma esimest korda seda proovisin, siis lõi kohe pähe nutella maitse. Sealt tekkiski mõte, et ma teen ise nutellat aga tervislikumas võtmes.
Imehea, sobib nii saia peale, kui ka hommikupudru sisse.
Retsept:
200g 56% tumedat šokolaadi
200g kaerakoort
150g Natty Hazy metsapähklikreemi
Meresoola
Tükelda šokolaad ja aseta kaussi. Kuumuta koor 90 kraadini ja kalla šokolaadile, sega ühtlaseks massiks. Sega juurde metsapähklikreem ja maitsesta vähese meresoolaga.
Lase šokolaadikreemil toa temperatuuril väheke hanguda.
Seejärel pane kreem purki ja naudi.
Stiilinäide pildil: See kreem sobib imehästi croissantide või brioche saia ja vahustatud koorega.