Muskaatkõrvitsa- maapähklivõisupp
Muskaatkõrvitsa-maapähkliv
Mõnusat katsetamist!
Muskaatkõrvitsa-maapähkliv
650 g muskaatkõrvitsat
150 g Natty kreemjat maapähklivõid
1 kaun punast tšillit
2 küüslauguküünt
150-200 g kõrvitsa keeduvett
Tabascot
Meresoola
Lisandid:
Koort (soovi korral)
Tšillihelbeid
Tomatiõli (soovi korral)
Ürdimixi
Koori ja tükelda kõrvits kuubikutseks. Eemalda tšillilt seemned ja keeda koos kõrvitsaga vees pehmeks. Tõsta kõrvits blendrisse ja püreesta ühtlaseks massiks. Lisa juurde 150-200 g kõrvitsa keeduvett, küüslauguküüned ja maapähklivõi. Püreesta, kuni saad siidise massi. Viimasena maitsesta supp meresoola ja tabascoga. Tabasco lisamisega ole ettevaatlik, liigse koguse korral rikub supi täielikult.