Mustikapannkoogid
MINGE METSA EHK VANAD HEAD PÄIKESETÕUSU-RABAMUSTIKAPANNKOOGID!
Soovitus:
Parima pannkoogi saladuses ei mängi mingit rolli rammus ja rasvane maapiim või mahedad vanaema kakased kanamunad – maailma parimad pannakad saad kui mune ja piima üldse ei kasuta!
Parimate pannakate jaoks vajad:
* Jahu
* Sojapiima (Alpro parim!)
* Küpsetuspulbrit
* Pruun suhkur
* Vanillisuhkur
* Vanilliekstrakt
* Suts soola
* Hunnik päikesetõusul rabast korjatud mustikaid (võid asendada ka lihtsalt mustikatega)
Valmistamine:
Kuna pannukad on kõigil oma meele järgi ideaalsed siis koguseid ma öelda ei saa- tainas tee just nii paks kui sulle meeldib. Ettevaatlik ole küpsetuspulbriga! Mis puudutab suhkruid, siis neid saad panna ja korrigeerida oma suva järgi- vanilli annab aga selle ekstra, proovi seda mitte välja jätta!
PS: Kõige paremad pannkoogid valmivad elaval tulel: lõke, priimus või puupliit!!!
Kõige paremini maitsevad pannkoogid värske moosi, vahtrasiirupi ja ohtra Natty pähklivõiga!!