Šokolaadimuffinid Natty “Tšiia” maapähklivõi ja chia seemntega
Mõnusalt pehmed ja rikkaliku maitsega, millele annab särtsu juurde chia seemntega maapähklivõi. Chia seemned annavad muffinitele mõnusalt krõmpsuva tekstuuri, ülihea! Nende valmistamine on lihtne ja valmistamisaeg lühike. Proovi järgi!
Muffinid:
100 g nisujahu
30 g kakaod
0,5 tl soodat
0,25 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soola
1 suur muna
125 g suhkrut
85 g majoneesi
150 ml espressot
150 g Natty maapähklivõid Chia seemntega
Kreem:
200 g toorjuustu
2 spl tuhksuhkrut
2 sl Natty maapähklivõid Chia seemntega
80 ml vahukoort
Šokolaadiglasuur:
100 g tumedat šokolaadi
2 sl kookosõli
Kuumuta ahi 165 kraadini.
Muffinite valmistamiseks sega omavahel jahu, kakao, sooda, küpsetuspulber ja sool.
Teises kausis vahusta mikseriga munad suhkruga kohevaks vahuks. Lisa vahustatud munale majonees ja vahusta veidike veel. Sega saadud segu kuivainete hulka. Viimasena sega taignasse juurde soe espresso. Vala saadud segu muffinivormidesse ja küpseta 165 kraadises ahjus 20 minutit. Seejärel jahuta muffinid.
Kreemi jaoks sega omavahel toorjuust, tuhksuhkur ja maapähklivõi. Järgmisena vahusta vahukoor tugevaks vahuks ja sega toorjuustu-pähklivõimassi hulka. Pane saadud kreem pritskotti ja kaunista jahtunud muffinid.
Šokolaadiglasuuri jaoks sulata vesivannil šokolaad ja lisa sinna 2 sl kookoseõli. Vala glasuur topsi.
Kasta muffinite ülemine kreemi osa šokolaadiglasuuri sisse ja lase üleliigsel šokolaadil topsi tagasi nõrguda. Seejärel aseta muffinid külmkappi tahenema paariks minutiks.
Naudi!
No posts were found for provided query parameters.