Tee Suhkruvaba moosi!
Muidugi on kõige popimaks vastuseks Natty sõpradelt tulnud: “Topin purgid moosi ja hoidiseid täis!”
Pildil on stiilinäide teise nädala Vauhinnamängu võitjalt Siiri Terasmaalt. Aga kas sa teadsid, et moosi sisse ei ole tegelikult tarvis kuhjata nii palju suhkurt – tegelikult pole vaja lisada seda üldse! Suhkur lisatakse moosilie selleks, et see aitaks moosil tarretuda. Eriti populaarne on suhkrumoos, kuhu on lisatud pektiini, mis selle protsessi veel tõhusamaks teeb.
Aga moosi saab tarretuma ka ilma suhkruta. Üheks viisiks on lisada chia seemneid, mis moodustavad moosis mõnusa geelija kihi, aidates sel viisil moosil tarretuda ning aitab moosi säilitada.
Chia seemnetega moosi valmistamisel saab lisaks suhkru välja jätmisele parandada ka moosi tekstuuri – chia seemned saab jätta seemne kujul hamba alla krõbisema või siis vastupidi lasta täiesti peeneks püreest mis kaotab igasuguse krõmpsu hamba all. Teisisõnu saab nii moosile anda täiesti uue karakteri ja keha!
Pildil on stiilinäide teise nädala Vauhinnamängu võitjalt Siiri Terasmaalt. Aga kas sa teadsid, et moosi sisse ei ole tegelikult tarvis kuhjata nii palju suhkurt – tegelikult pole vaja lisada seda üldse! Suhkur lisatakse moosilie selleks, et see aitaks moosil tarretuda. Eriti populaarne on suhkrumoos, kuhu on lisatud pektiini, mis selle protsessi veel tõhusamaks teeb.
Aga moosi saab tarretuma ka ilma suhkruta. Üheks viisiks on lisada chia seemneid, mis moodustavad moosis mõnusa geelija kihi, aidates sel viisil moosil tarretuda ning aitab moosi säilitada.
Chia seemnetega moosi valmistamisel saab lisaks suhkru välja jätmisele parandada ka moosi tekstuuri – chia seemned saab jätta seemne kujul hamba alla krõbisema või siis vastupidi lasta täiesti peeneks püreest mis kaotab igasuguse krõmpsu hamba all. Teisisõnu saab nii moosile anda täiesti uue karakteri ja keha!
Internet on häid nippe täis – katseta midagi uut!
No posts were found for provided query parameters.
!